Şoferii de Ferrari, Bentley şi Porsche, primii români care nu mai pot plăti taxele, renunţă la maşini

Din cauză că veniturile li s-au subţiat de la începutul anului, proprietarii de bolizi au început să renunţe la modelele luxoase şi scumpe, pe care fie le returnează firmelor de leasing, fie le scot la vânzare la preţuri uşor negociabile, informează Gândul.

33 afișări
Imaginea articolului Şoferii de Ferrari, Bentley şi Porsche, primii români care nu mai pot plăti taxele, renunţă la maşini

Şoferii de Ferrari, Bentley şi Porsche, primii români care nu mai pot plăti taxele, renunţă la maşini (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Bucureşteanul Bogdan D. este unul din miile de clienţi ai firmelor de leasing, care a fost nevoit să renunţe la maşină pentru că nu mai putea plăti ratele. "Cei mai mulţi bani i-am câştigat din imobiliare. Când s-a dus piaţa în jos, mi-am dat seama că nu puteam plăti două maşini la leasing. Eu aveam rată 1.500 euro pe lună, soţia avea vreo 2.000, pentru că a vrut să facem al doilea leasing pe o perioadă mai scurtă de timp. Nici nu credeam acum vreun an, un an jumătate, că mă voi duce de bunăvoie să le dau maşina ăstora cu leasingul", a povestit tânărul pentru Gândul.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici