VIDEO  Soldaţii ruşi ucid cu sânge rece trei militari ucraineni neînarmaţi care se predaseră

Kievul a anunţat că deschide o anchetă pentru „crimă de război şi încălcarea Convenţiei de la Geneva”.

2962 afișări
Imaginea articolului Soldaţii ruşi ucid cu sânge rece trei militari ucraineni neînarmaţi care se predaseră

Soldaţii ruşi ucid cu sânge rece trei soldaţi ucraineni neînarmaţi şi care s-au predat

Potrivit autorităţilor de la Kiev, un videoclip publicat pe canalele Telegram arată soldaţi ruşi executând trei soldaţi ucraineni capturaţi în regiunea Zaporojie din Ucraina.

Videoclipul a fost filmat dintr-o perspectivă aeriană. Imaginile arată trei indivizi îngenunchiaţi pe pământ, cu mâinile pe cap, în timp ce soldaţii ruşi stau în jur.

Brusc, cei din urmă împuşcă şi pe cei trei soldaţi. Procuratura Generală a Ucrainei a declarat că a deschis o anchetă asupra incidentului, în temeiul unui articol privind încălcările legilor şi obiceiurilor războiului.

Armata rusă îi capturase pe cei trei soldaţi ucraineni în apropiere de satul Robotine, regiunea Zaporojie (Ucraina), şi au decis să îi execute o oră mai târziu.

AICI, execuţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici