Sorin Oprescu va pleca în Portugalia pentru un control medical

Sorin Oprescu va pleca, joi, în Portugalia, pentru a face un nou control la inimă, după cel realizat la Paris, edilul şef al Capitalei urmând să revină în ţară sâmbătă.

112 afișări
Imaginea articolului Sorin Oprescu va pleca în Portugalia pentru un control medical

Sorin Oprescu va pleca în Portugalia, timp de două zile, pentru un control medical (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Voi pleca de joi în Portugalia. Trebuie să fac un control medical, pentru problemele mele", a spus primarul general arătând cu mâna în dreptul inimii.

Sorin Oprescu suferă de mulţi ani de diabet non-insulino-dependent, ceea ce inseamnă că nu trebuie să-şi facă zilnic insulină. Dar, întrucât boala diabetică a afectat şi inima, primarul a suferit o intervenţie minim invazivă în Franţa, unde i-a fost montat un stent. Din acest motiv, Oprescu trebuie să meargă periodic la control şi să aibă un regim alimentar foarte echilibrat.

Primarul va face un nou control la inimă, după cel realizat la Paris. Pe perioada celor două zile cât va fi plecat din ţară, atribuţiile sale vor fi delegate viceprimarului Victor Iovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici