Soţia lui Cornel Dinu este internată la Spitalul Floreasca

Soţia administratorului delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, Silvia, este internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce a suferit un puseu de hipertensiune, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Opriţa.

124 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Cornel Dinu este internată la Spitalul Floreasca

Soţia lui Cornel Dinu este internată la Spitalul Floreasca (Imagine: Mediafax Foto)

Medicul Bogdan Opriţa a spus că soţia lui Cornel Dinu a fost internată joi, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

Silvia Dinu suferă de mai mult timp de diabet şi ateroscleroză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici