Soţia lui Patrick Ekeng a fost audiată la Poliţiei Capitalei

Soţia fotbalistului Patrick Ekeng a mers, miercuri la prânz, la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a fi audiată şi pentru a prezenta documente celor care se ocupă de dosarul penal în care se investighează moartea soţului său, au declarat surse din rândul poliţiştilor.

13604 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Patrick Ekeng a fost audiată la Poliţiei Capitalei

Soţia lui Patrick Ekeng a fost audiată la Poliţiei Capitalei

După ce marţi seară a ajuns în Capitală din Franţa, miercuri, soţia fotbalistului Patrick Ekeng a mers la Serviciul Omoruri, de la sediul Poliţiei Capitalei, au declarat surse din rândul poliţiştilor.

Potrivit acestora, femeia s-a prezentat la poliţie "pentru a fi audiată şi alte acte procedurale în dosarul în care este începută urmărirea penală pentru ucidere din culpă."

Potrivit aceloraşi surse, soţia lui Patrick Ekeng va merge miercuri şi la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) pentru a prezenta documente necesare pentru eliberarea certificatului care va cuprinde cauza morţii.

Până acum, potrivit unor surse din cadrul INML, nu sunt gata toate rezultatele pentru analizele care au fost făcute pe cadavrul fotbalistului. Cei de la INML aşteptau şi ca familia să prezinte paşaportul fotbalistului pentru a putea fi întocmite actele.

Luni, surse apropiate anchetei declarau pentru MEDIAFAX că autopsia în cazul fotbalistului Patrick Ekeng nu a fost relevantă pentru a stabili cauza morţii, urmând să fie făcute alte teste în regim de urgenţă, inclusiv examenul toxicologic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici