Soţia unuia dintre adjuncţii ISJ Timiş, prinsă copiind la examenul de titularizare

Soţia unuia dintre adjuncţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş a fost eliminată de la proba scrisă a examenului de titularizare, susţinut marţi, aceasta fiind surprinsă cu un telefon mobil asupra ei, potrivit unor surse din cadrul instituţiei.

277 afișări
Imaginea articolului Soţia unuia dintre adjuncţii ISJ Timiş, prinsă copiind la examenul de titularizare

Soţia unuia dintre adjuncţii ISJ Timiş, prinsă copiind la examenul de titularizare (Imagine: Liviu Chirica/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, doi dintre candidaţii care au susţinut, marţi, proba scrisă la examenul de titularizare au fost eliminaţi, fiind surprinşi cu telefoane asupra lor.

Conform unor surse din cadrul instituţiei, unul dintre candidaţii eliminaţi este Linda Elena Sima, soţia inspectorului şcolar general adjunct Aurelian Sima.

"Dacă pe soţia dânsului (inspectorului Aurelian Sima - n.r.) o cheamă Sima Linda Elena, atunci ea este. În cazul acestei persoane s-a aplicat procedura standard, ca în cazul oricărui candidat surprins în momentul în care încerca să fraudeze examenul. Mai mult decât atât nu vreau să comentez. Oricum, noi am urmat procedura standard", a declarat inspectorul şef al ISJ Timiş, Cornel Petroman.

Linda Elena Sima este profesor suplinitor la un liceu din municipiul Lugoj şi a susţinut proba scrisă la examenul de titularizare, la disciplina Economic, Administrativ, Poştă. Ea are o vechime de patru ani în învăţământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici