Spargere la un oficiu poştal. După ce au forţat fără noroc uşa unui magazin din clădire, hoţii au plecat cu 300 de lei

  • Persoane necunscute au dat o spargere la un oficiu poştal din judeţul Vrancea, iar din interior au furat 300 de lei.
  • Ei au încercat să intre şi într-un magazin aflat în aceeaşi clădire.
  • Poliţia îi caută şi a deschis un dosar penal pentru furt calificat.
334 afișări
Imaginea articolului Spargere la un oficiu poştal. După ce au forţat fără noroc uşa unui magazin din clădire, hoţii au plecat cu 300 de lei

Furtul a fost reclamat de angajata oficiului poştal din Tănăsoaia, judeţul Vrancea. Miercuri dimineaţă, când a venit la serviciu, femeia a văzut că uşa este deschisă şi lipseşte lacătul. Ea i-a anunţat pe poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud.

Anchetatorii au stabilit că hoţii au forţat şi uşa unui magazin aflat în aceeaşi clădire. Din interiorul oficiului poştal ar fi fost sustrasă suma de 300 lei. Ca urmare, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat şi tentativă la infracţiunea de furt, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici