Spitalul Clinic Judeţean Craiova anunţă că a fost atacat cibernetic. Problema tehnică ar viza circa 20 de spitale

Oficialii unităţii medicale informează că funcţionarea nu este pusă în pericol.

161 afișări
Imaginea articolului  Spitalul Clinic Judeţean Craiova anunţă că a fost atacat cibernetic. Problema tehnică ar viza circa 20 de spitale

Spitalul Clinic Judeţean Craiova, afectat de atacul cibernetic

„În prezent este în desfăşurare un atac cibernetic de tip flood spre o anumită clasă de IP-uri publice ale spitalului.

Am blocat accesul la anumite porturi care erau ţinta atacurilor. Atacurile vin dinspre o reţea de tip botnet şi sunt încă în desfăşurare.

În ceea priveste funcţionalitatea spitalului, momentan monitorizăm atacurile şi nu sunt afectate serviciile”, a comunicat, astăzi, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Problema tehnică existentă la Craiova ar viza circa 20 de spitale

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici