Spitalul Colentina primeşte de astăzi şi pacienţi cu alte afecţiuni decât Covid 19. Uite ce trebuie să faci dacă vrei să te internezi

  • Spitalul Colentina din Capitală a fost redeschis şi pentru pacienţii care nu au Covid.
  • Din data de 16 martie în unitatea sanitară au fost trataţi doar pacienţi cu Covid.
  • Spitalul Colentina a fost redeschis prima dată pe 16 iulie şi pentru pacienţii non Covid, dar a fost închis la scurt timp din cauza numărului mare de infectări din ţară.
  • Internările se vor putea face pe baza unui bilet de trimitere, în 14 secţii de diferite specialităţi medicale.
974 afișări
Imaginea articolului Spitalul Colentina primeşte de astăzi şi pacienţi cu alte afecţiuni decât Covid 19. Uite ce trebuie să faci dacă vrei să te internezi

Mediafax

De astăzi, Spitalul Colentina din Capitală a fost redeschis şi pentru pacienţii care sufera de alte afecţiuni decât Covid 19. 

Conducerea spitalului a amenajat un corp de clădire în care vor fi îngrijiţi în continuare pacienţii cu Covid. Nu te vei intersecta cu aceştia, pentru că există circuite separate. 

Ce trebuie să ştii este că te vei putea interna în regim de spitalizare de zi, în secţiile medicină internă, cardiologie, recuperare medicală, medicina muncii, gastroenterologie, urologie, neurochirurgie, ortopedie, hematologie, neurologie, chirurgie, dermatologie, parazitologie şi reumatologie. 

Cum procedezi? 

Pe baza unui bilet de trimtere de la medicul specialist poţi face programare prin centrala spitalului, la numărul 0213173245. De aici, vei fi redirecţionat pe secţia în care ai nevoie să te internezi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici