Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti strigă după ajutor. La secţia ATI au mai rămas doar trei medici

  • Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală are nevoie de ajutor
  • Jumătate din medicii ATI au Covid-19
  • 16 paturi de la terapie intensive sunt paturi pentru pacienţi cu Covid-19
4588 afișări
Imaginea articolului Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti strigă după ajutor. La secţia ATI au mai rămas doar trei medici

FOTO: Facebook

Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf Pantelimon” din Bucureşti, unde se tratează cazuri grave de COVID-19 are nevoie de ajutor. Dintre cele 33 de paturi ATI, 16 sunt pentru bolnavii de Covid-19.

Sunt 8 medici ATI, dar jumătate dintre ei sunt infectaţi cu Sars-Cov-2, iar altul este în concediu pentru alte probleme medicale. Astfel, au rămas 3 medici să se ocupe de cele 33 de paturi de la terapie intensivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici