SRI: Nu există conexiuni operative între atentate şi eventualul număr de telefon

Purtătorul de cuvânt al SRI, Marius Bercaru, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că nu există nicio conexiune operativă între atentatele de la 11 septembrie 2001 şi eventualul număr de telefon din România, care apare pe lista numerelor de telefon utilizate de Mohammed Atta.

3 afișări
Imaginea articolului SRI: Nu există conexiuni operative între atentate şi eventualul număr de telefon

SRI: Nu există niciun fel de conexiune operativă între atentate şi eventualul număr de telefon

Pe lista numerelor de telefon utilizate de liderul operaţional al teroriştilor care au comis atentatele de la 11 septembrie, Mohammed Atta, figurează şi un număr din România, fără a se şti încă motivul pentru care militantul l-a utilizat, relatează La Liberation în ediţia electronică, citând un raport clasificat al FBI, realizat în noiembrie 2001.

Citeşte mai multe aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici