Stareţul Mănăstirii Partoş, din Timiş, a murit după 18 zile de la confirmarea infectării cu noul coronavirus

  • Stareţul Mănăstirii Partoş, părintele Varlaam, a murit, în noaptea de luni spre marţi, la 18 zile după ce a fost confirmat cu COVID-19.
  • Acesta avea 42 de ani.
4015 afișări
Imaginea articolului Stareţul Mănăstirii Partoş, din Timiş, a murit după 18 zile de la confirmarea infectării cu noul coronavirus

Stareţul Mănăstirii Partoş, din Timiş, a murit după 18 zile de la confirmarea cu COVID-19

Părintele Varlaam, stareţul Mănăstirii Partoş, cel căruia i se spunea cu drag şi cu respect „Padre”, fiind extrem de iubit de credincioşi, a murit în noaptea de luni spre marţi, la 18 zile de când a fost confirmat cu COVID-19.

„Padre” a iubit pompierii, s-a rugat pentru ei şi i-a primit cu inima deschisă ori de câte ori pompierii au trecut pragul mănăstirii Partoş.

Vestea decesului stareţului fost dată şi de reprezentanţii Mănăstirii.

„De astăzi (marţi - n.r.), inima iubitoare a părintelui stareţ Varlaam bate în veşnicie, lângă inima Celui pe care l-a iubit din veşnicie şi pentru veşnicie. De astăzi s-a întors Acasă, unde mereu a trăit cu inima, deşi s-a dăruit în întregime oamenilor. După 18 zile de luptă cu virusul SARS-COV2, Padre s-a mutat la Domnul”, scrie pe pagina de Facebook a Mănăstirii Partoş.

Despre Padre, reprezentanţii Mănăstirii Partoş spun că în 14 ani de preoţie şi 12 ani de slujire ca stareţ a ars mereu pentru cei din jur, „ca o lumină în bezna lumii, luminând prin faptă şi cuvânt, dăruindu-se tuturor cu iubire şi jertfelnicie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici