Statul român a devenit noul proprietar a patru perechi de pantofi sport folosiţi

Statul român este noul proprietar a patru perechi de pantofi sport folosite, dintre care trei de marcă, potrivit unei sentinţe pronunţate de Judecătoria Alba Iulia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8173 afișări
Imaginea articolului Statul român a devenit noul proprietar a patru perechi de pantofi sport folosiţi

Statul român a devenit noul proprietar a patru perechi de pantofi sport folosiţi

O sentinţă pronunţată de Judecătoria Alba Iulia arată că statul român a intrat în posesia a patru perechi de pantofi sport folosite, dintre care trei de marcă, obiecte ridicate de la un bărbat cercetat de poliţişti şi ulterior condamnat la închisoare cu suspendare, care nu a fost interesat să-şi mai recupereze bunurile.

”(...) constată trecerea în proprietatea statului a lucrurilor aflate în păstrarea la IPJ Alba Serviciul cazier Judiciar, Statistică şi Ev. Operative, cu privire la care s-a dispus restituirea prin sentinţa penală (...) pronunţată de Judecătoria Alba Iulia (...), lucruri constând în: 4 perechi pantofi sport folosite din care o pereche marca Nike, două perechi marca Adidas şi o pereche fără marcă. Dispune predarea lucrurilor organelor în drept a le prelua sau valorifica (...). Definitivă.”, se arată în sentinţa pe scurt publicată pe portalul Judecătoriei Alba Iulia.

Potrivit Codului de Procedură Penală, bunurile neridicate în termen de şase luni de la decizia judecătorească de restiturire intră în proprietatea statului, reglementare care s-a aplicat în acest caz.

Taguri:
stat,
pantofi sport,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici