Stroe: În doi ani şi jumătate au fost şase miniştri de Interne, "cei mai tari"

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat vineri, la bilanţul MAI, că în doi ani şi jumătate au fost şase miniştri de resort, adăugând "cei mai tari", în condiţiile în care consilierul prezidenţial Iulian Fota a remarcat că au fost trei şefi la Poliţia Capitalei într-un an.

163 afișări
Imaginea articolului Stroe: În doi ani şi jumătate au fost şase miniştri de Interne, "cei mai tari"

Radu Stroe (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Radu Stroe a preluat remarca lui Iulian Fota, care a amintit că anul trecut au fost trei şefi la Poliţia Capitalei, adăugând: "Eu vreau să vă informez cu respect că în doi ani şi jumătate au fost şase miniştri ai Afacerilor Interne, ceea ce este de nediscutat, cei mai tari".

Stroe a mai spus că prima şi cea mai gravă consecinţă a acestei abordări a fost "lipsa de eficienţă, eficacitate, abordabilitate şi predictibilitate a măsurilor adoptate" şi că instituţia pe care o conduce se confruntă cu unele dezechilibre în domenii ca cel legislativ, managementul resurselor umane şi dotarea unităţilor.

Ministrul Radu Stroe a prezentat vineri raportul de evaluare a activităţii instituţiei pe 2012. La eveniment au mai participat consilierul prezidenţial Iulian Fota, fostul ministru al Apărării Corneliu Dobritoiu, viceprim-ministrul Gabriel Oprea, directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, şi directorul Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici