Suceava: Două persoane reţinute după ce transportau ţigări de contrabandă sub baloţi de lucernă

Ţigări de contrabandă în valoare de aproape 200.000 de lei au fost depistate de poliţiştii suceveni ascunse sub baloţi de lucernă într-o autoutilitară aflată în trafic în municipiul Suceava.

133 afișări
Imaginea articolului Suceava: Două persoane reţinute după ce transportau ţigări de contrabandă sub baloţi de lucernă

Suceava: Două persoane reţinute după ce transportau ţigări de contrabandă sub baloţi de lucernă (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii suceveni au depistat în trafic, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava, o autoutilitară despre care existau informaţii că transportă ţigări de contrabandă.

La volanul autovehiculului se afla un tânăr de 21 de ani din oraşul Siret, în tmp ce pasager era un bărbat de 38 de ani din comuna ilfoveană Dobroeşti, iar în interior au fost găsite 29 baxuri din carton şi 39 de pungi cu 19.520 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 183.000 de lei, mascate de mai mulţi baloţi de lucernă. De asemenea, asupra bărbatului din Ilfov au fost găsiţi 59.213 de lei şi 95 de euro.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în arestul Poliţiei Judeţene Suceava.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici