Suceava: Un autobuz a luat foc în zona unui centru comercial

Un autobuz al societăţii locale de transport public local din Suceava a luat foc, sâmbătă searã, în zona comercială din municipiu, călătorii fiind evacuaţi, nicio persoanã nefiind rãnită.

349 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un autobuz a luat foc în zona unui centru comercial

Suceava: Un autobuz a luat foc în zona unui centru comercial; călătorii au fost evacuaţi

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un autobuz cu călători a luat foc, sâmbătă seară, în zona unui complex comercial din municipiu.

El a spus că toţi călătorii au fost evacuaţi, fără ca vreo persoană să fie rănită.

"A coborât toată lumea şi nu sunt victime", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Găleată a precizat că incendiul a izbucnit la compartimentul motor şi că pompierii au intervenit, au localizat şi stins incendiul.

El a arătat că, probabil, cauza incendiului a fost un scurtcircuit în zona compartimentului motor al autobuzului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici