Suceava: Un hoţ a adormit cu un sac plin cu bunurile furate în holul locuinţei jefuite

Un bărbat din comuna suceveană Mălini, care a intrat, sâmbătă după-amiază, într-o locuinţă din aceeaşi localitate, a furat mai multe bunuri pe care le-a pus într-un sac, dar, din cauză că era băut, a adormit în holul locuinţei, fiind găsit de către proprietari.

749 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un hoţ a adormit cu un sac plin cu bunurile furate în holul locuinţei jefuite

Suceava: Un hoţ a adormit cu un sac plin cu bunurile furate în holul locuinţei jefuite (Imagine: HEPTA)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă seară, de un bărbat din Mălini că a găsit în locuinţa sa un bărbat care încerca să-i fure mai multe bunuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, proprietarul locuinţei a plecat de acasă sâmbătă dimineaţă, împreună cu soţia, iar când s-au întors, în jurul orei 18.00, au găsit un geam al locuinţei spart. Când au intrat în casă, au găsit un bărbat în vârstă de 44 ani, din aceeaşi localitate, dormind în holul locuinţei, având asupra lui un sac cu scule electrice şi mai multe sacoşe cu produse alimentare, bunuri ce aparţineau proprietarilor locuinţei respective.

Poliţiştii au stabilit că hoţul a intrat în locuinţă după ce a spart un geam, a furat mai multe bunuri, însă din cauza stării avansate de ebrietate a adormit în holul locuinţei.

În prezent, bărbatul este cercetat pentru tentativă de furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici