Suceava: Un tânăr care se afla într-un taxi a fost tâlhărit de 2.000 de euro

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din judeţul Suceava a fost tâlhărit de trei persoane care au spart geamul taxiului în care se afla şi, prin violenţă, i-au luat 2.000 de euro.

489 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un tânăr care se afla într-un taxi a fost tâlhărit de 2.000 de euro

Suceava: Un tânăr care se afla într-un taxi a fost tâlhărit de 2.000 de euro (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, bărbatul din comuna suceveană Bosanci a reclamat că a fost tâlhărit de 2.000 de euro în comuna Ipoteşti.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul a mers în comuna Ipoteşti cu un taxi şi când a ajuns pe o stradă din comună, în timp ce maşina staţiona, dintr-un alt autoturism au coborât trei persoane necunoscute, care au venit la taxi şi au încercat să deschidă uşile, dar nu au putut.

Astfel, agresorii au spart geamul portierei din dreapta faţă, şoferul taxiului fugind. Ulterior, cei trei i-au luat tânărului suma de 2.000 de euro, după care au dispărut cu autoturismul din care au coborât.

Poliţiştii acţionează în vederea identificării autorilor, care vor fi cercetaţi pentru tâlhărie şi distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici