Suspectul în cazul crimei din pădurea Băneasa a fost prins

Principalul suspect în cazul uciderii, la începutul lunii noiembrie, a unei prostituate la marginea pădurii Băneasa, în apropierea Academiei de Poliţie, a fost prins în noaptea de miercuri spre joi de poliţiştii de la Serviciul Omoruri, potrivit unor surse din Poliţie.

1600 afișări
Imaginea articolului Suspectul în cazul crimei din pădurea Băneasa a fost prins

Suspectul în cazul crimei din pădurea Băneasa a fost prins (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul are 24 de ani, iar motivul pentru care a ucis-o pe prostituată ar fi fost neînţelegerile în privinţa preţului, au spus sursele citate.

Femeia a murit după ce agresorul a lovind-o în cap cu un corp dur.

Suspectul şi-a recunoscut fapta şi a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, au precizat sursele citate.

Cadavrul femeii, în vârstă de 30 de ani, cunoscută ca prostituată, a fost descoperit în 1 noiembrie, la marginea pădurii Băneasa, de către concubinul femeii, care a sunat la numărul de urgenţă 112.

Acesta a susţinut în faţa poliţiştilor că a plecat să o caute la marginea pădurii Băneasa, unde ştia că aceasta se prostitutează, pentru că nu mai venise acasă şi nici nu mai răspundea la telefon. Femeia ucisă a lăsat în urmă un copil de 14 ani.

În urmă cu o zi, o altă tânără care ar fi fost prostituată a fost ucisă cu cruzime, într-un apartament din cartierul Rahova, din Sectorul 5 al Capitalei. Tânăra a fost găsită în cadă, într-o baltă de sânge, cu venele tăiate, potrivit unor surse judiciare.

În urma necropsiei s-a stabilit că femeia a fost victima unui omor, iar autorul, cel mai probabil o persoană din anturajul acesteia, a încercat să însceneze sinuciderea.

Sursele citate au precizat că femeia era prostituată de lux şi îşi racola clienţii prin intermediul unor anunţuri publicate pe internet în care oferea "servici de escortă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici