Sute de cazuri dramatice din zone afectate de ninsori, semnalate la Gândul - Mediafax - Pro TV

Sute de cazuri ale unor persoane înzăpezite, aflate în locuinţe fără curent electric, apă şi alimente au fost semnalate, luni, chiar de cei aflaţi în aceste situaţii, ori de rudele acestora, la Gândul, la Mediafax sau la Ediţia Specială a Ştirilor Pro TV.

976 afișări
Imaginea articolului Sute de cazuri dramatice din zone afectate de ninsori, semnalate la Gândul - Mediafax - Pro TV

Sute de cazuri dramatice din zone afectate de ninsori, semnalate la Gândul - Mediafax - Pro TV (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Cele mai multe apeluri au fost primite, la Gândul, la Mediafax sau la Ediţia Specială a Ştirilor Pro TV, din judeţele Buzău şi Vrancea. A fost semnalat şi un caz extrem, al unei familii care doreşte să ajungă la Tulcea, dar este blocată într-un autoturism la ieşirea din localitatea Lehliu Gară, ducând trupul neînsufleţit al unui copil.

Un bărbat din localitatea Unguriu, judeţul Buzău, a reclamat situaţia soţiei sale, care urmează să nască într-o zi sau două, familia, cu doi copii mici, fiind izolată de o săptămână, fără apă şi mâncare.

Tot din Buzău, din Râmnicul Sărat, a sunat o altă persoană, care a spus că familia sa, cu opt copii şi cu o bunică paralizată, este izolată de mai mult de o săptămână, fără apă, mâncare sau lemne.

Un alt caz semnalat este cel al unui bărbat din localitatea buzoiană Bisoaca, care a fost nevoit să împingă o ambulanţă care venise să o ia pe mama sa. Ambulanţa rămăsese blocată în zăpadă, cu mama bărbatului înăuntru, femeia având o semipareză. Bărbatul s-a plâns că are acasă trei copii mici, care plâng după el.

Tot în Buzău, un bărbat din localitatea Ziduri a sunat şi a povestit că tavanul casei în care locuieşte cu fetiţa lui a căzut peste ei. Bărbatul a relatat că s-a dus la primar pentru a cere ajutor, iar acesta i-a spus că în situaţia actuală nu poate să îi construiască altă casă. Bărbatul a mai spus că familia sa nu mai are mâncare şi nici lemne.

Şi în judeţul Vrancea situaţia este dramatică. O femeie bolnavă din Slobozia Bradului a sunat şi a spus că este izolată, cu cei doi copii ai săi, fără mâncare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici