Sute de mii de comprimate cu droguri găsite în locuinţa unui bărbat din Arad

Sute de mii de comprimate cu droguri au fost găsite de poliţişti în timpul unei percheziţii făcute sâmbătă în locuinţa unui bărbat din Arad

726 afișări
Imaginea articolului Sute de mii de comprimate cu droguri găsite în locuinţa unui bărbat din Arad

Sute de mii de comprimate cu droguri găsite în locuinţa unui bărbat din Arad

Poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Arad au făcut sâmbătă o percheziţie în municipiul Arad, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Din cercetările făcute a rezultat că un bărbat ar fi procurat şi deţinut, în vederea comercializării, cantităţi mari de droguri de risc, sub formă de comprimate (medicamente).

În urma percheziţiei domiciliare, în locuinţa acestuia au fost descoperite şi ridicate peste 200.000 de comprimate conţinând diazepam, aproximativ 180.000 de comprimate conţinând alprazolam şi 61.000 de comprimate cu substanţă activă clonazepam.

De asemenea, au mai fost descoperite şi ridicate 25 de cartuşe de vânătoare, deţinute ilegal.

Procurorii DIICOT Arad au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului. Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
comprimate,
droguri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici