Sute de timişoreni, îmbrăţişaţi în centrul oraşului, în cadrul campaniei "Free Hugs" | FOTO

Sute de timişoreni care s-au plimbat duminică prin centrul oraşului au fost îmbrăţişaţi gratuit de către 30 de voluntari de toate vârstele, în cadrul campaniei “Free Hugs”, organizată de către o asociaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

141 afișări
Imaginea articolului Sute de timişoreni, îmbrăţişaţi în centrul oraşului, în cadrul campaniei "Free Hugs" | FOTO

Sute de timişoreni, îmbrăţişaţi în centrul oraşului, în cadrul campaniei "Free Hugs"

Acţiunea “Free Hugs: Îmbrăţişări gratuite” a fost organizată pentru cel de-al şaptelea an consecutiv de către o asociaţie.

Aproximativ 30 de voluntari, printre care şi copii de cinci sau nouă ani, au participat la campania desfăşurată, duminică, în centrul Timişoarei, după ce au aflat de pe o reţea de socializare că pot oferi îmbrăţişări gratuite.

Astfel, ţinând în mâini afişe cu mesajele “Îmbrăţişări gratuite” sau “Free hugs”, voluntarii s-au plimbat prin Piaţa Victoriei pentru a le propune trecătorilor să fie strânşi în braţe.

“La acţiune participă aproximativ 30 de voluntari, dintre care doar şase fac parte din asociaţie, restul sunt voluntari adunaţi de pe Facebook, în ultimele zile, care au dorit să ofere o îmbrăţişare. Scopul acestei acţiuni este de a dărui dragoste, fericire. Ideea acestei campanii, care este una internaţională, a pornit undeva în anii ’80, în momentul în care un pastor îi învăţa pe oameni să dăruiască iubire în public”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ina Niţă, voluntar în cadrul Asociaţiei Look Inside.

Potrivit organizatorilor, majoritatea trecătorilor cărora li s-a propus să fie strânşi în braţe au răspuns pozitiv, iar cele mai încântate de idee au fost persoanele străine.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici