Tabără: În 2007, Tăriceanu îl ruga pe directorul de la Fundulea să nu spună că sunt probleme cu seceta

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat, joi, că în 2007 permierul de atunci, Călin Popescu Tăriceanu, îl ruga pe directorul general de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare de la Fundulea să nu spună că sunt probleme cu seceta, deoarece nu dorea să intervină cu ajutoare.

250 afișări
Imaginea articolului Tabără: În 2007, Tăriceanu îl ruga pe directorul de la Fundulea să nu spună că sunt probleme cu seceta

Tabără: În 2007, Tăriceanu îl ruga pe directorul de la Fundulea să nu spună că sunt probleme cu seceta (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"Ştiu de la fermieri că, în acest an, fermierii vor continua să recupereze absolut ce au pierdut din 2007 încoace, care a fost un an cu secetă în care fermierii au fost lăsaţi singuri, cu toate marile realizări ale Guvernului domnului Tăriceanu. Am fost cu dânsul la Fundulea şi domnul prim-ministru îl ruga pe directorul general de acolo să spună că nu sunt probleme prea mari cu seceta, să fie lăsate mai moale, pentru că nu se dorea să se intervină spre ajutor într-un an cu condiţii extraordinare care se resimt până în 2011", a precizat Tabără.

El a făcut această afirmaţie la o conferinţă de presă ţinută la sediul PDL, în care a vorbit despre faptul că anul agricol 2011 va fi bun datorită condiţiilor climatice excepţionale şi că Guvernul a acordat la timp resursele financiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici