Tâlhărie în centrul Timişoarei: cinci adolescenţi au furat un telefon, sub ameninţarea armei

Cinci adolescenţi sunt cercetaţi, trei dintre ei fiind reţinuţi, după ce au tâlhărit un tânăr de 25 de ani, în centrul Timişoarei, în zona Catedralei din oraş. Sub ameninţarea armei, au furat telefonul tânărului.

205 afișări
Imaginea articolului Tâlhărie în centrul Timişoarei: cinci adolescenţi au furat un telefon, sub ameninţarea armei

Tâlhărie în centrul Timişoarei: cinci adolescenţi au furat un telefon, sub ameninţarea armei

Trei dintre cei cinci adolescenţi cercetaţi pentru tâlhărie calificată au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş continuă cercetările.

În noaptea de duminică spre luni, ei au tâlhărit un tânăr în vârstă de 25 de ani, de la care au cerut, sub ameninţarea unei arme, telefonul mobil. Fapta s-a produs în parcul din zona Catedralei din Timişoara.

După doar o jumătate de oră de la producerea faptei, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara i-au depistat pe cei cinci adolescenţi, care au vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. Ei au fost duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, pentru audieri.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore, trei minori, dintre care unul de 17 ani şi doi în vârstă de 16 ani, acuzaţi de tâlhărie calificată.

Poliţiştii au ridicat două arme, care sunt supuse expertizei balistice.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor bănuiţi de tâlhărie calificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici