Tânăr acuzat că a şantajat un bărbat pe care l-a filmat făcând sex (Video)

Un tânăr din Galaţi este cercetat penal pentru şantaj, fiind acuzat că a filmat un bărbat în timp ce făcea sex cu o cunoştinţă de-a sa, şantajându-l că, dacă nu cumpără un laptop de la el, la un preţ foarte mare, va arăta imaginile respective soţiei bărbatului.

253 afișări
Imaginea articolului Tânăr acuzat că a şantajat un bărbat pe care l-a filmat făcând sex (Video)

Tânăr acuzat că a şantajat un bărbat pe care l-a filmat făcând sex (Video)

Ionuţ Grozavu, un gălăţean de 21 de ani, care intenţiona să vândă un laptop, a promis unui potenţial cumpărător, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, în vârstă de 35 de ani, că, dacă va achiziţiona acel obiect, îi va înlesni o partidă de sex cu o tânără, cunoscută de-a sa.

Întâlnirea dintre cei doi, ce a avut loc într-o cameră de hotel, a fost filmată cu telefonul mobil. Ulterior acestei întâmplări, vânzătorul laptop-ului l-ar fi şantajat pe cel care cumpărase computerul, spunându-i că va trebui să plătească 35 de milioane de lei vechi. În cazul în care acesta refuza să plătească suma cerută, imaginile filmate ar fi fost prezentate soţiei cumpărătorului.

Speriat de faptul că soţia sa ar fi putut afla despre aventura pe care a avut-o în camera de hotel, cel şantajat a reclamat fapta la Parchetul Judecătoriei Galaţi.

"Inculpatul, Ionuţ Grozavu, a fost contactat de partea vătămată pentru a-i vinde un laptop prin intermediul unui anunţ publicitar. În momentul în care a fost contactat şi i-a oferit spre vânzare laptop-ul, i-a propus şi întreţinerea de relaţii sexuale cu o persoană pe care inculpatul o cunoştea. Aceste relaţii sexuale au avut loc intr-o cameră de hotel, iar scena a fost filmată cu telefonul mobil. A fost organizat un flagrant, inculpatul a fost surprins cu suma de 3.500 de lei, bani marcaţi, pe care-i primea de la partea vătămată în schimbul unui CD care conţinea imaginele ce au fost filmate în camera de hotel", a declarat, luni, Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Galaţi.

Potrivit aceleiaşi surse, instanţa de judecată a hotărât vineri cercetarea inculpatului în stare de libertate, motivaţia fiind aceea că nu constituie un pericol pentru societate.

Istrate a mai spus că procurorii au înaintat, în acest caz, recurs la Tribunalul Galaţi, prin care cer cercetarea inculpatului în stare de arest, însă pentru judecarea acestui proces nu s-a stabilit până în acest moment un prim termen de judecată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici