Tânăr băut, fără permis auto, urmărit de poliţişti şi prins după ce a intrat cu maşina în şanţ

Un tânăr dintr-o comună suceveană, băut şi fără permis de conducere, a refuzat în noaptea de sâmbătă spre duminică să oprească la două filtre ale poliţiei, el fiind prins de poliţişti după ce a intrat cu maşina într-un şanţ.

352 afișări
Imaginea articolului Tânăr băut, fără permis auto, urmărit de poliţişti şi prins după ce a intrat cu maşina în şanţ

Tânăr băut, fără permis auto, urmărit de poliţişti şi prins după ce a intrat cu maşina în şanţ (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit IJP Suceava, în noaptea de sâmbătă spre duminică, forţe mărite de poliţişti au acţionat pe raza municipiului Rădăuţi şi a localităţilor limitrofe, fiind organizate filtre de poliţie pe toate căile de acces în municipiu.

Un echipaj de Poliţie Rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi, aflat pe DJ 178F în zona comunei Frătăuţii Vechi, a vrut să oprească regulamentar un autoturism cu numere de înmatriculare străine, însă şoferul a refuzat să oprească şi a mers spre Gălăneşti. Poliţiştii au început să urmărească autoturismul, iar prin staţie a fost solicitat şi sprijinul echipajului de poliţie rurală din cadrul Postului de Poliţie Gălăneşti, care a blocat drumul cu autospeciala de serviciu, efectuând din nou semnal regulamentar de oprire atât cu semnale acustice şi luminoase, cât şi cu baston reflectorizant.

Conducătorul auto a ignorat şi de această dată semnalul, încercând să ocolească autospeciala Poliţiei, pe acostamentul şi şanţul din dreapta, iar din cauza neadaptării vitezei la şoseaua acoperită cu gheaţă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în şanţ, rămânând imobilizat.

Potrivit IJP Suceava, şoferul, Cristian C. (21 ani), din comuna Vicovu de Jos, a declarat că nu a oprit la semnal întrucât nu are permis de conducere şi a consumat băuturi alcoolice.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici