Tânăr ce poza gol lângă statuia Lupoaicei pretinzând că lucrează la un proiect universitar, amendat

Un tânăr care a pozat gol lângă statuia Lupoaicei din Piaţa Roma din Capitală a fost amendat cu 200 de lei pentru săvârşirea de fapte obscene în public, deşi a încercat să-i convingă pe poliţiştii locali că lucrează la un proiect universitar cu tema "nuditate pe timp de iarnă".

1034 afișări
Imaginea articolului Tânăr ce poza gol lângă statuia Lupoaicei pretinzând că lucrează la un proiect universitar, amendat

Tânăr ce poza gol lângă statuia Lupoaicei pretinzând că lucrează la un proiect universitar, amendat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, care defila gol puşcă, a fost găsit joi seara, în Piaţa Roma, în zona unde se adunaseră suporterii echipei de fotbal Twente, de una dintre patrulele Serviciului de Ordine Publică din Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti (PLMB).

"Pe lângă el, un altul îl fotografia în diferite poziţii, creând iritarea trecătorilor. Până la intervenţia poliţiştilor locali - obişnuiţi cu acte de exhibiţionism din partea unor persoane cu probleme psihice -, tânărul complet dezbrăcat s-a aşezat picior peste picior pe soclul statuii. Calm, «modelul» a mai apucat să pozeze, lipit de Lupoaică, în diferite ipostaze nud. Prima măsură a agenţilor PLMB a fost să îl acopere pe tânăr şi, apoi, să-l someze să se îmbrace cu hainele lăsate în apropiere. Apoi l-au amendat cu 200 de lei pentru săvârşirea de fapte obscene în locuri publice", se arată într-un comunicatul de presă de vineri al PLMB.

Tânărul le-a spus poliţiştilor că acţiunea sa de a fi ca Romulus şi Remus a avut loc în baza unui proiect universitar cu tema "nuditate pe timp de iarnă".

"Deşi nu a putut prezenta vreun document prin care să demonstreze că este student, tânărul a susţinut că a defilat în pielea goală, în mijlocul Capitalei, pentru a realiza tema «nuditate pe timp de iarnă»", a precizat sursa citată.

Tânărul a recunoscut fapta, dar a refuzat să semneze procesul verbal şi a schimbat povestea în câteva minute, înlocuind tema universitară cu faptul că vroia să afle opinia publicului în privinţa imaginii în care apare gol puşcă lângă statuia Lupoaicei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici