Tânăr de 18 ani care suferea de singurătate, găsit spânzurat într-un stadion din Alba

Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat, sâmbătă, într-un stadion din judeţul Alba. El picase bacalaureatul, iar apropiaţii spun că suferea de singurătate, mama tânărului fiind plecată în străinătate, iar cu tatăl său nu avea o relaţie bună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1541 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 18 ani care suferea de singurătate, găsit spânzurat într-un stadion din Alba

Tânăr de 18 ani care suferea de singurătate, găsit spânzurat într-un stadion din Alba

Tânărul de 18 ani, care s-a sinucis prin spânzurare, locuia doar cu bunica sa, iar cei care îl cunoşteau susţin că a suferit foarte mult din cauza singurătăţii şi presupun că acesta ar fi motivul pentru care şi-a pus capăt zilelor.

El a absolvit în acest an Colegiul Naţional ”David Prodan” din Cugir, însă nu a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat.

”Era copil din flori, tatăl său nu l-ar fi recunoscut, iar mama lui era plecată la muncă în străinătate. Mergea la şcoală mai mult decât alţi elevi şi nu crea probleme”, a spus un localnic din Cugir.

Tânărul şi-a confecţionat o sfoară, pe care a legat-o de o bară groasă de metal, şi şi-a înfăşurat-o în jurul gâtului.

Lângă cadavrul său a fost descoperit un telefon mobil, dar şi un rucsac în care avea mai multe bunuri.

Potrivit Poliţiei Alba, tânărul s-a sinucis prin spânzurare, iar pe cadavru nu sunt urme de violenţă.

În urmă cu un an şi jumătate, băiatul a mai avut o tentativă de sinucidere, fiind internat, o perioadă, la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.

Poliţia a deschis o anchetă şi continuă cercetările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici