Tânăr de 18 ani prins la volan cu o viteză cu 150 km/h mai mare decât limita admisă

Un adolescent de 18 ani a fost depistat în trafic la intrarea în localitatea Sălăjeni, judeţul Sălaj, în timp ce conducea maşina cu o viteză de aproape 190 de km/h, într-o zonă în care limita era de 40 km/h.

1369 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 18 ani prins la volan cu o viteză cu 150 km/h mai mare decât limita admisă

Tânăr de 18 ani prins la volan cu o viteză cu 150 km/h mai mare decât limita admisă

Tânărul din Satu Mare a fost prins de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier care desfăşurau o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere pe Drumul Naţional 1F.

Şoferul de 18 ani a fost înregistrat cu aparatul TruCam cu viteza de 187 de km/h, limita maximă de viteză fiind de 40 km/h, întrucât în zonă se efectuau lucrări pe partea carosabilă.

Poliţiştii l-au amendat pe tânăr cu 1305 lei şi i-au reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici