Tânăr de 19 ani, surprins de radar cu 190 km/oră pe noua Autostrada A0

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Corbeanca, judeţul Ilfov, a fost surprins de aparatul radar circulând cu o viteză de 190 de kilometri la oră pe Autostrada A0, între DN 1 şi Autostrada A3.

590 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 19 ani, surprins de radar cu 190 km/oră pe noua Autostrada A0

Tânăr de 19 ani, surprins de radar cu 190 km/oră pe noua Autostrada A0

Potrivit poliţiştilor, tânărul a fost surprins în noaptea de miercuri spre joi, la ora 01.50.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat cu aparatul radar, pe Autostrada A0, între DN 1 şi Autostrada A3, un tânăr care circula cu 190 km/h.

Şoferul în vâstă de 19 ani, din Corbeanca, judeţul Ilfov, deţinea permisul de conducere de mai puţin de un an.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 1.305 lei şi i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici