Tânăr împuşcat în picior, după ce a încercat să-i lovească pe poliţişti cu o coasă (Video)

Un tânăr de 22 de ani, din localitatea Peciul Nou, judeţul Timiş, a fost împuşcat în picior de poliţişti, după ce a încercat să-i lovească pe poliţişti cu o furcă, iar apoi cu o coasă.

30 afișări
Imaginea articolului Tânăr împuşcat în picior, după ce a încercat să-i lovească pe poliţişti cu o coasă (Video)

Tânăr împuşcat în picior, după ce a încercat să-i lovească pe poliţişti cu o coasă (Video)

Sâmbătă seară, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Peciul Nou au fost sesizaţi, de mai mulţi cetăţeni, cu privire la faptul că un bărbat conduce o căruţă pe drumurile publice din sat, cu o viteză foarte mare, provocând panică în rândul oamenilor.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că un tânăr beat conduce un atelaj cu o viteză foarte mare, caii părând speriaţi şi de necontrolat.

După ce au reuşit să-l oprescă, poliţiştii l-au identificat pe G. Ciprian, de 22 ani, din localitatea Peciul Nou, judeţul Timiş. După lungi discuţii, oamenii legii l-au determinat pe acesta să meargă acasă şi să se liniştească.

Iniţial, tânărul a părut cooperant şi a plecat către casă, însoţit de echipajul de poliţie, care a vrut să se asigure că nu apar incidente nedorite.

Ajuns acasă, tânărul a coborât din căruţă, a intrat în curtea casei şi s-a întors rapid cu o furcă în mână, atacându-i pe cei doi poliţişti.

Poliţiştii au reuşit să se apere în primă fază, luându-i furca din mână, dar bărbatul a reintrat în curtea imobilului, luând o coasă ascuţită şi ameninţându-i pe cei doi poliţişti că le va tăia gâtul, după care s-a năpustit asupra acestora, încercând să-i lovească cu coasa.

În acel moment, unul dintre cei doi poliţişti a scos armamentul din dotare, l-a somat, după care a tras două focuri de avertisment, însă agresorul nu s-a oprit, devenind tot mai violent. În acel moment, poliţistul a făcut uz de armă, rănindu-l pe tânăr în picior.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital pentru acordarea primului ajutor.

Potrivit comunicatului IPJ Timiş, cercetările în acest caz continuă, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici