Tânăr reţinut pentru ultraj după ce i-a dat un cap în gură unui poliţist

Un tânăr de 18 ani din oraşul Panciu, judeţul Vrancea, a fost reţinut pentru ultraj. Acesta este acuzat că l-a lovit cu capul în faţă pe unul dintre poliţiştii care l-au încătuşat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1790 afișări
Imaginea articolului  Tânăr reţinut pentru ultraj după ce i-a dat un cap în gură unui poliţist

Vrancea: Tânăr reţinut pentru ultraj. I-a dat un cap în gură unui poliţist

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, incidentul a avut loc joi seara, când Poliţia Oraşului Panciu a fost sesizată cu privire la izbucnirea unui conflict, în zona locuinţei unui bărbat din oraş.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de poliţişti, care a identificat un bărbat de 18 ani, foarte agresiv, care a lovit, în prezenţa oamenilor legii, o tânără cu palma peste faţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu, în timp ce era dus către maşina poliţiei, tânărul a lovit şi un poliţist în zona capului.

„Întrucât respectivul a refuzat să colaboreze şi să se legitimeze, poliţiştii l-au încătuşat, însă în momentul introducerii acestuia în autospeciala de poliţie, tânărul a lovit cu capul, în zona feţei, pe unul dintre poliţişti. Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, a declarat Cătălina Murariu.

Acesta a fost reţinut pentru 24 ore, iar vineri va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul nu se află la prima abatere, el a mai fost cercetat în trecut pentru furt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici