Tânărul care l-a huiduit pe Dragnea la Suceava acuză că a fost bătut de susţinătorii PSD: Ca pe un câine l-au lovit, fugărit şi hăituit

Tânărul care a reuşit să-l înfurie pe Liviu Dragnea la Suceava susţine că, după ce a fost scos din sala unde avea loc întâlnirea dintre sătenii din Dumbrăveni şi liderul social democraţilor, a fost luat la pumni şi palme de un grup de susţinători ai PSD, care l-au fugărit apoi până la ieşirea din sat.

3732 afișări
Imaginea articolului Tânărul care l-a huiduit pe Dragnea la Suceava acuză că a fost bătut de susţinătorii PSD: Ca pe un câine l-au lovit, fugărit şi hăituit

Incidentul care a avut loc pe 18 aprilie în satul Dumbrăveni, acolo unde un tânăr a reuşit să-l înfurie la culme pe Liviu Dragnea, în cursul unei întâlniri electorale, are urmări neaşteptate.

Ştefan Petrencic, tânărul în vârstă de 28 de ani din Dumbrăveni, care a fost filmat în timp ce este jignit şi îmbrâncit în sala unde avea loc întâlnirea între liderii PSD şi alegătorii din judeţul Suceava, susţine că incidentul nu s-a încheiat la ieşirea din clădire. Acesta a huiduit în timpul discursului liderului PSD şi susţine că ulterior a fost bătut de un grup de susţinători ai PSD, care l-ar fi lovit cu pumnii şi cu palmele şi l-ar fi fugărit până la ieşirea din sat, scrie podul.ro.

„Să ştiţi că şi eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama că nu o să facă niciodată ceea ce promit. Eu i-am spus lui Dragnea ce m-a durut pe mine. La noi în comună, de exemplu, nu s-a turnat o palmă de asfalt de zeci de ani, de la Revoluţie. Nu avem locuri de muncă şi suntem nevoiţi să plecăm cu toţii să muncim pe afară. Sunt tinichigiu auto şi am muncit în ultimii ani prin Germania şi Anglia”, a spus tânărul.

„Fac plângere împotriva celor care m-au lovit şi dacă o să câştig, nu-mi trebuie nimic pentru mine. Donez toţi banii unui cămin de bătrâni sau unui orfelinat. Eu nu am nevoie de bani. Le-am spus tuturor celor care mă sună să mă întrebe ce am nevoie. Am bani pentru că am muncit din greu pe afară. Vreau însă ca oamenii să priceapă că un singur om, oricât curaj ar avea, nu poate schimba un regim întreg. Trebuie să ne unim, să fie unitate între noi cei care ne-am săturat şi să ieşim la vot”, a mai spus Petrencic.

Informaţia a fost confirmată şi de avocata Cristina Vătămăniuc, care este prietenă de familie cu bărbatul şi care a anunţat că îl va reprezenta din punct de vedere juridic.

„L-au lovit şi în sală până i s-a oprit filmarea de pe telefon. A fost dus apoi până la ieşirea din Dumbrăveni. Ca pe un câine l-au lovit, fugărit şi hăituit, pentru că Dragnea a fost extrem de deranjat de cuvântul acela – NIMIC. Ştefan tremura efectiv când a ajuns acasă şi a fost nevoie chiar să i se dea un calmant ca să se liniştească. Înţeleg că există mai mulţi politicieni care vor s-o interpeleze pe doamna Carmen Dan despre cele întâmplate acolo. Oricum, Ştefan are de gând să depună plângere împotriva agresorilor”, a declarat Vătămăniuc.

Reacţia vine după dialogul aprins dintre Liviu Dragnea şi tânăr. Când s-a întrebat, în numele PSD, „Ce am făcut noi?", lui Dragnea i-a răspuns o voce (n.r. Ştefan Petrencic) din public: „Nimic!”. Enervat, liderul social PSD a replicat: „Nimic eşti tu!”.

Foto: Ştefan Petrencic/ Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici