Târgul de Crăciun din Braşov, deschis. Coliban: Avem o lună decembrie plină de bucurie

Târgul de Crăciun din Braşov a fost deschis joi. Luminiţele au fost aprinse de primarul municipiului Braşov, Allen Coliban: „Avem o lună decembrie plină de bucurie”

512 afișări
Imaginea articolului Târgul de Crăciun din Braşov, deschis. Coliban: Avem o lună decembrie plină de bucurie

„Decembrie de poveste a aprins luminiţele Crăciunului la Braşov - Mii de braşoveni au numărat, alături de primar, secundele rămase până la aprinderea luminiţelor din Bradul de Crăciun şi din centrul istoric”, anunţă Primăria municipiului Braşov.

Potrivit sursei citate, tot joi s-a deschis şi cel mai mare Târg de Crăciun al Braşovului şi au început evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă.

„Le-am pregătit braşovenilor şi turiştilor o lună plină de evenimente. Avem Târg de Crăciun, carusel, bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului, dar şi cele din cartiere, luminiţe în tot oraşul, evenimente la instituţiile noastre culturale, avem o lună decembrie plină de bucurie. Îi aşteptăm pe toţi românii să se bucure alături de noi. La Mulţi Ani, Braşov, La Mulţi Ani, România”, le-a transmis primarul Allen Coliban braşovenilor şi turiştilor din Piaţa Sfatului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici