Ţările arabe vin cu oferte de angajare din ce în ce mai tentante pentru români

Daca Italia şi Spania nu mai sunt demult cea mai la îndemână soluţie pentru cei care vor să câştige mai mulţi bani în străinătate, iar celelalte ţări din Europa îşi revin mai greu după criza economică, statele din lumea arabă vin cu oferte de angajare din ce în ce mai tentante pentru români. Veţi spune ca să lucrezi într-o ţară arabă este mai periculos decât în oricare altă zonă din lume. Riscul, însă, este acoperit de salarii, unele dintre ele depăşind chiar şi 5.000 de dolari pe lună.

269 afișări
Imaginea articolului Ţările arabe vin cu oferte de angajare din ce în ce mai tentante pentru români

Ţările arabe vin cu oferte de angajare din ce în ce mai tentante pentru români

Iar dacă, până acum, ţări precum Kuweit, Qatar sau Emiratele Arabe Unite angajau, cu precădere, specialişti în industria petrolului, acum angajatorii din această zonă a Globului oferă românilor şi joburi mai accesibile, ca lucratori în industria turismului, în construcţii sau în servicii.

Emiratele Arabe Unite par a fi locul ideal pentru cei care vor să lucreze în turism, hotelurile din Abu Dhabi şi din Dubai oferind românilor zeci de locuri de muncă.

De exemplu, un angajator din Abu Dhabi, caută 10 receptioneri şi 15 lucrători pentru centrele spa din hoteluri de 4 şi 5 stele, cu vârsta între 20 şi 27 de ani.

Cei interesaţi trebuie să aibă experienţă în acest domeniu, să cunoască limba engleza şi să aibă un aspect fizic plăcut. Angajatorul oferă cazare, masă, transport şi plăteşte asigurările sociale. Salariul se negociază, în dolari, la interviul de angajare.

Citeşte mai multe despre ofertele de angajare în ţările arabe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici