Tarom suplimentează cursele de pe Aeroportul din Satu Mare spre Bucureşti

Compania Tarom va suplimenta numărul curselor operate de pe Aeroportul din Satu Mare spre Bucureşti, noile zboruri urmând să fie introduse de la jumătatea lunii august, în zilele de luni şi miercuri.

90 afișări
Imaginea articolului Tarom suplimentează cursele de pe Aeroportul din Satu Mare spre Bucureşti

Tarom suplimentează cursele de pe Aeroportul din Satu Mare spre Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul Aeroportului din Satu Mare, Nicolae Fechete, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Tarom va suplimenta, în perioada 17 august - 21 octombrie, cursele de pe Aeroportul din Satu Mare spre Bucureşti, cu două zboruri.

"Aeroportul Satu Mare va avea două curse în plus. Până acum, lunea şi miercurea, era câte o cursă regulată între Satu Mare şi Bucureşti, de la jumătatea lunii august cursele vor fi suplimentate", a spus Fechete.

Astfel, în zilele de luni vor decola două avioane spre Bucureşti, primul la ora 9.35, iar următorul la ora 18.55. Cursele de miercuri vor decola de pe Aeroportul Satu Mare la orele 6.35 şi 18.55.

Totodată, au fost suplimentate şi cursele de dimineaţă de pe Aeroportul din Baia Mare.

De asemenea, acesta a precizat că se doreşte introducerea unui mijloc de transport între Satu Mare şi Baia Mare, pentru ca sătmărenii care aleg curse Tarom de pe Aeroportul din Baia Mare să ajungă mai uşor la domiciliu.

Preţul unui bilet dus-întors pe relaţia Satu Mare - Bucureşti costă aproximativ 350 de lei, dacă este cumpărat cu cel puţin două săptămâni înaintea zborului. Dacă este cumpărat cu o zi înainte, preţul poate ajunge până la 1.000 de lei.

Aproximativ 500 de persoane călătoresc, lunar, de pe Aeroportul Satu Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici