Tatăl lui Bănel Nicoliţă munceşte cu ziua la ţigani

Marian Nicoliţă munceşte cu ziua şi doarme în casa celor cărora le slugăreşte. La Făurei (judeţul Brăila) familia sa aşteaptă să se mute în vilă. Tatăl lui Bănel Nicoliţă povesteşte, resemnat, cum nu mai este acceptat de familie. Spune că nici Bănel nu mai vrea să ştie de el şi că l-a gonit de la stadion când s-a dus să-l vadă.

119 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Bănel Nicoliţă munceşte cu ziua la ţigani

Tatăl lui Bănel Nicoliţă munceşte cu ziua la ţigani (Imagine: www.adevarul.ro)

Satul Cojasca, judeţul Dâmboviţa. De trei ani, Cristian Ungureanu (33 de ani) şi-a deschis un magazin mixt la şosea, unde, într-o anexă, ţine o agenţie Loto-pronosport. Aşa l-a cunoscut pe Marian Nicoliţă (53 de ani), tatăl fotbalistului Bănel Nicoliţă (25 de ani).

De când a deschis agenţia, de un an şi jumătate, acesta îi trece săptămânal pragul. La început n-a ştiut că e tatăl lui Bănel, fotbalist de la Steaua, deşi asemănarea era evidentă. Certitudinea a avut-o abia când acesta a câştigat primul bilet la loto şi a trebuit să-i completeze pe formularul de câştig cu datele de pe buletin.

Citeşte mai multe despre tatăl lui Bănel Nicoliţă pe www.adevarul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici