Terenul Bordei pentru depoul RATB din spatele Guvernului?

Disputa Bordei ar putea fi soluţionată cu un nou schimb de terenuri între municipalitate şi omul de afaceri Costică Constanda, acestuia fiindu-i oferit la schimb, luni, terenul pe care este amplasat depoul RATB "Victoriei", din spatele Guvernului, pentru suprafaţa de pe malul Lacului Floreasca.

1 afișare
Imaginea articolului Terenul Bordei pentru depoul RATB din spatele Guvernului?

Terenul Bordei pentru depoul RATB din spatele Guvernului?

Primarul general Adriean Videanu s-a întâlnit, luni, imediat după şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cu omul de afaceri Costică Constanda pentru a rezolva problema parcului Bordei. În discuţiile purtate, omului de afaceri i s-a oferit, din nou, - ca alternativă pentru stingerea litigiului -, o suprafaţă de teren în echivalent cu cea pe care o deţine în parcul Bordei, situată în spatele Guvernului.

"Nu am ajuns încă la nicio înţelegere, dar sunt preocupat de identificarea unei variante alternative la zona Bordei. (...) Împreună cu domnul Constanda şi consilierii generali vom continua discuţiile pe acest subiect. Sper să găsim înţelegere şi să rezolvăm problema Bordei", a declarat, luni, primarul general Adriean Videanu.

Videanu a confirmat, agenţiei MEDIAFAX, că omului de afaceri i s-a oferit, la schimb cu terenul din parcul Bordei, o suprafaţă de teren situată în spatele Guvernului, pe amplasamentul fostului depou al RATB.

Surse apropiate omului de afaceri şi primarului general au declarat, agenţiei MEDIAFAX, că perfectarea unei înţelegeri între Costică Constanda şi municipalitate privind schimbul de terenuri "este iminentă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici