Termenul de acordare a contravalorii în lei a trusoului, prelungit

Termenul de acordare a contravalorii în lei a trusoului a fost prelungit până la sfârşitul lui 2009, decizie argumentată prin existenţa unor dificultăţi în găsirea furnizorului care să asigure toate produsele ce vor compune trusoul pentru nou-născuţi.

13 afișări
Imaginea articolului Termenul de acordare a contravalorii în lei a trusoului, prelungit

Termenul de acordare a contravalorii în lei a trusoului, prelungit (Imagine: Mediafax Foto)

Prelungirea termenului pentru acordarea contravalorii trusoului, în sumă de 150 lei, a fost decisă în şedinţa de joi a Guvernului, prin ordonanţă de urgenţă.

"Evaluările realizate la nivelul autorităţilor administraţiei publice locale au arătat că există dificultăţi în găsirea unui furnizor care să asigure toate produsele ce vor compune trusoul pentru nou-născuţi, ceea ce conduce la imposibilitatea acordării dreptului persoanelor îndreptăţite", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Termenul până la care se acorda contravaloarea în bani a trusoului pentru nou-născut era stabilit până la sfârşitul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici