Timiş: Biciclete electrice şi detergenţi în valoare de peste 50.000 de euro, furate de patru bărbaţi

Patru bărbaţi au furat cam tot ce le-a ieşit în cale: 160 de biciclete electrice, doi paleţi de detergenţi, iar anterior au furat anvelope şi utilaje de mare tonaj.

765 afișări
Imaginea articolului Timiş: Biciclete electrice şi detergenţi în valoare de peste 50.000 de euro, furate de patru bărbaţi

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş au făcut patru percheziţii domiciliare în localităţile Giarmata şi Cernăteaz, din judeţul Timiş, la persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.

„Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 11 – 13 martie a.c., 4 bărbaţi ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Ghiroda, judeţul Timiş, 160 de biciclete electrice şi doi paleţi de detergenţi, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 51.716 euro. Totodată, la data de 5 spre 6 iunie a.c., aceştia ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Giarmata, judeţul Timiş, 85 de anvelope pentru camioane şi utilaje de mare tonaj, cauzând un prejudiciu de aproximativ 50.000 de euro”, spun, vineri, poliţiştii, într-un comunicat de presă.

În 11 şi 12 iunie, cei patru sunt suspectaţi că au furat din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, 7 butoaie, a câte 200 de litri de ulei de motor şi 80 de bidoane, a câte 20 de litri fiecare, cu ulei de motor, cauzând un prejudiciu de aproximativ 70.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe bunuri şi 5 seturi de plăcuţe de înmatriculare, fiind indisponibilizate două autoturisme.

Prejudiciul a fost recuperat parţial.

În urma probatoriului, cei 4 bărbaţi au fost duşi la sediul poliţiei, pentru audieri şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind introduşi în Centrele de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Timiş şi Caraş-Severin.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor şi recuperării prejudiciului în totalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici