Timişoara: Elevă la spital după ce a fost lovită în spate cu un scaun de către un coleg

O elevă în vârstă de 13 ani de la Liceul "Dositei Obradovici" din Timişoara a ajuns la spital, luni, după ce un coleg de clasă a lovit-o cu un scaun în spate, în timpul unei pauze, agresorul riscând să fie eliminat de la cursuri pentru că are deja nota scăzută la purtare.

99 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Elevă la spital după ce a fost lovită în spate cu un scaun de către un coleg

Timişoara: Elevă la spital după ce a fost lovită în spate cu un scaun de către un coleg (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Inspectorul şef adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Aura Danielescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că incidentul a avut loc într-o pauză, fiind implicaţi doi elevi - un băiat şi o fată în vârstă de 13 ani din clasa a VII-a.

"Cei doi copii s-au bătut. Băiatul a ridicat un scaun şi a lovit-o pe fată în zona inghinală şi în spate, fata fiind transportată la Spitalul de Copii. Am vorbit cu medicii de acolo, i s-au făcut fetei investigaţii şi nu are leziuni, dar urmează să i se facă o ecografie pentru a se identifica eventuale leziuni interne. Urmează să stabilim şi de la ce a pornit cearta între cei doi", a spus Aura Danielescu.

Ea a afirmat că elevul agresor nu este la prima abatere şi că are deja nota scăzută la purtare, urmând să primească acum o altă sancţiune.

"Am luat legătura cu conducerea şcolii şi le-am transmis să ia măsurile legale, ţinând cont de gravitatea faptei săvârşite de elev. Deoarece deja are nota scăzută la purtare, acesta riscă să fie eliminat de la cursuri pentru trei-cinci zile. Dacă se va lua această decizie, băiatul va veni la şcoală în intervalul în care este sancţionat, dar va fi pus să desfăşoare alte activităţi", a adăugat Aura Danielescu.

Totodată, băiatul va beneficia şi de consiliere psihologică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici