Timişoara: Trei persoane audiate la DIICOT după percheziţii la o grupare suspectată de proxenentism

Trei persoane sunt audiate, luni, la sediul DIICOT Timişoara, în urma unor percheziţii care au vizat o grupare suspectată de proxenetism, anchetatorii spunând că membrii acesteia racolau tinere printr-o reţea de socializare, după care le sechestrau şi le obligau să se prostitueze.

99 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Trei persoane audiate la DIICOT după percheziţii la o grupare suspectată de proxenentism

Timişoara: Trei persoane audiate la DIICOT după percheziţii la o grupare suspectată de proxenentism (Imagine: Alexandru Solomon/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, trei percheziţii au avut loc, luni dimineaţă, la Timişoara, la membrii unei grupări suspectate de proxenetism.

Conform surselor citate, mai multe fete au fost racolate printr-o reţea de socializare şi apoi sechestrate şi obligate să se prostitueze, printre acestea fiind şi o minoră. Fetele proveneau, de obicei, din familii dezorganizate.

Aceleaşi surse spun că, dacă tinerele nu respectau indicaţiile, erau bătute, iar una dintre fete ar fi fost sechestrată timp de o lună într-un apartament din Timişoara şi obligată să se prostitueze, ea reuşind să fugă după ce un client a uitat să încuie uşa.

În urma percheziţiilor, trei persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Timişoara.

La percheziţii au participat poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, împreună cu trupele SAS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici