Tineri după Pandemie. Ministerul Tineretului şi Sportului iniţiază un dialog cu tinerii afectaţi de pandemie

  • Ministerul Tineretului şi Sportului s-a alăturat iniţiativei propuse de Grupul PONT şi desfăşoară evenimentul Tineri după Pandemie.
  • Evenimentul va avea loc sâmbătă, 29 mai, ora 11:00, pe platforma Zoom.
  • În cadrul evenimentului vor avea loc dialoguri între tineri.
164 afișări
Imaginea articolului Tineri după Pandemie. Ministerul Tineretului şi Sportului iniţiază un dialog cu tinerii afectaţi de pandemie

Tineri după Pandemie. Ministerul Tineretului şi Sportului iniţiază un dialog cu tinerii afectaţi de pandemie

Tineri după Pandemie este o întâlnire virtuală care are loc în fiecare judeţ al României, în paralel, un context în care tinerii pot vorbi deschis despre preocupările lor de acum, ce au nevoie să se întâmple după pandemie şi cum se pot sprijini reciproc.

Evenimentul va avea o durată de 2 ore şi presupune 4 runde de discuţii în grupuri virtuale mici de 5-6 persoane şi sesiuni scurte de interacţiune comună organizate la nivelul fiecărui judeţ în parte.

Înscrierea participanţilor este liberă şi se realizează pe www.tineridupapandemie.ro/particip.

Ulterior evenimentului, şi Ministerul Tineretului şi Sportului şi Grupul PONT, iniţiatorii proiectului, ascultă şi iau în considerare ce spun tinerii ca să-şi ajusteze modul de acţiune în prezent, dar şi în anii următori, ca să creeze o strategie pentru a depăşi această provocare venită de nicăieri, se specifică în comunicatul MTS.

Grupul PONT, este organizaţia de inovare socială care s-a aflat la originea unor programe precum Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului şi Capitala Tineretului din România.

La demers s-au alăturat parteneri naţionali, printre care Consiliul Tineretului din România, Alianţa Organizaţiilor Studenţeşti din România, AIESEC România şi Fundaţia Naţională de Tineret.

Tineri după Pandemie face parte din proiectul Platforma CIVIT co-creat de Ministrul Tineretului şi Sportului şi finanţat prin programul Erasmus+, Acţiunea Cheie 3 – Dialog Structurat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici