Toader despre scrisoarea lui Giuliani: Nu sunt comentator. Giuliani e şi el un om, până la urmă

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a refuzat, joi, să comenteze scrisoarea lui Rudolf Giuliani, spunând că el nu este comentator şi că „Giuliani este şi el un om” din Statele Unite.

823 afișări
Imaginea articolului Toader despre scrisoarea lui Giuliani: Nu sunt comentator. Giuliani e şi el un om, până la urmă

Toader despre scrisoarea lui Giuliani: Nu sunt comentator. Giuliani e şi el un om, până la urmă

Întrebat cum comentează situaţia declanşată în România, după declaraţiile lui Rudolf Giuliani, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a spus că el nu este „comentator”.

„Le-am spus şi colegilor mei că eu nu sunt comentator. Sunt atâţia care cred că le ştiu pe toate, îşi dau cu părerea cu privire la toate. Giuliani este şi el un om până la urmă, din Statele Unite”, a răspuns Tudorel Toader, care a fost prezent, joi, la festivitatea de absolvire a promoţiei 2016 – 2017 a Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare (ŞNPAP) de la Târgu Ocna, judeţul Bacău.

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al oraşului New York, a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, şefilor celor două Camere ale Parlamentului şi premierului Viorica Dăncilă în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunilor asupra judecătorilor.

Miercuri, Giuliani a afirmat că trimiterea unei scrisori adresate preşedintelui Klaus Iohannis, prin care cerea verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunile asupra judecătorilor, nu are "legătură cu Guvernul SUA", relatează The New York Times. Anterior, pentru Politico.eu, Rudolph Giuliani declarase că a primit un onorariu pentru a transmite scrisoarea autorităţilor române din partea firmei de consultanţă Freeh Group International Solutions, deţinută de fostul director FBI Louis Freeh.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici