Toamna vine în portofoliul HUAWEI cu reduceri consistente şi gadgeturi noi la preţuri speciale

Orice început este motiv de bucurie şi ocazia perfectă să-ţi faci un cadou, ţie sau celor dragi. Începutul de an şcolar nu face excepţie, cu atât mai mult cu cât HUAWEI lansează campania Back to School, care vine în întâmpinarea iubitorilor de tehnologie mari şi mici cu preţuri reduse la produsele din gamă, dar şi gadgeturi noi, cu preţuri speciale, numai bune de integrat în activităţile de zi cu zi la şcoală, universitate, acasă şi nu numai.

328 afișări
Imaginea articolului Toamna vine în portofoliul HUAWEI cu reduceri consistente şi gadgeturi noi la preţuri speciale

În perioada 22 august-30 septembrie, la achiziţia din HUAWEI Store, produsele HUAWEI beneficiază de preţuri reduse la care se adaugă extra discount în baza cupoanelor ce pot fi obţinute de pe acelaşi site.

Cei care îşi doresc să facă un upgrade pot beneficia acum de un extra discount de 10% faţă de preţul afişat pe site, în baza cuponului din campania Back to School, la toate telefoanele, produsele wearable şi cele audio din gama HUAWEI.

Totodată, o serie de tablete, routere şi laptopuri beneficiază de extra reduceri de 15% aplicate în baza cuponului la preţul afişat pe site. Tableta HUAWEI MatePad Paper 10.3 WIFI 4GB+64GB Black are preţul final de 1.699 lei, iar HUAWEI MatePad SE 10.4 WIFI Black, în ambele variante de stocare: 4GB+64GB şi 4GB+128GB, costă doar 934 lei.

Nici routerele WiFi nu se lasă mai prejos când vine vorba de reduceri. HUAWEI WiFi Mesh 3 3-Pack şi seria HUAWEI WiFi AX3 au la rândul lor preţuri extra reduse în baza cuponului de reducere 15%, de 764 lei, respectiv preţuri care pornesc de la 296 lei.

Cupoanele Back to School sunt valabile şi pentru laptopul HUAWEI MateBook D 15, cu Windows 11 Home si porcesor Intel Core i5, 8GB+512GB, culoarea Mystic Silver, care beneficiază de un preţ final de 2.804 lei cu un cupon de discount de 15%, iar HUAWEI MateBook X Pro 2022, cu Windows 11 Pro, procesor Intel Core i7, 16GB+1TB, culoarea Ink Blue, poate fi achiziţionat cu un cupon de reducere de 2.000 de lei, preţul final fiind de 7.999 lei.

Extra reducerile Back to School sunt valabile şi pentru telefoanele HUAWEI P60 Pro Series, cu un discount de 700 de lei din preţul afisat, în baza cuponului, HUAWEI Mate 50 Pro Series, cu o reducere de 1.500 de lei, iar HUAWEI nova 11 Series cu un preţ scăzut cu 200 de lei.

HUAWEI WATCH Ultimate şi HUAWEI WATCH 4 Series vin şi ele cu reduceri atractive, de 500 şi respectiv 200 de lei.

Pe lângă reduceri, HUAWEI Back to School înseamnă şi lansarea a două noi produse, ce pot fi achiziţionate în premieră în România, la preţuri speciale: tableta HUAWEI MatePad 11.5 inchi şi HUAWEI WATCH FIT Special Edition.

Tableta HUAWEI MatePad 11.5 inchi este disponibilă în două variante de stocare: 6GB+128GB, la preţul de 1.499 lei şi 8GB+128GB, cu tastatură inclusă, cu un cost de 2.199 lei. De asemenea, stylusul M-Pencil poate fi achiziţionat alături de tabletă, în baza unei oferte de tip bundle, cu doar 99 lei.

Smartwatchul HUAWEI WATCH FIT Special Edition este disponibil în trei variante de culori, Starry Black, Nebula Pink, Forest Green, la preţul de 419 lei.

La achiziţia oricărui produs de pe HUAWEI Store, clienţii se bucură de livrare gratuită şi rapidă la orice comandă, plata în 12 rate fără dobândă sau cu cardul Sodexo Cadou Pass. În plus, 1% din valoarea comenzii se transformă în puncte HUAWEI, care aduc discounturi la comenzile viitoare.

Campania HUAWEI Back to School este valabilă timp de şase săptămâni, până la finalul lunii septembrie, produsele fiind disponibile la preţurile speciale în limita stocului disponibil. Cupoanele nu se cumulează pentru acelaşi produs.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele şi serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de ţări şi sunt utilizate de o treime din populaţia lumii. Au fost înfiinţate paisprezece centre de cercetare şi dezvoltare în ţări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India şi China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unităţi de afaceri ale HUAWEI şi acoperă smartphone-uri, computere şi tablete, wearables şi servicii cloud etc. Reţeaua globală a HUAWEI este construită pe o experienţă de peste 30 de ani în industria telecomunicaţiilor şi este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici