Top 5 domenii şi ţări în care se fac angajări imediat!

În timp ce oferta de locuri de muncă din ţară este de trei ori mai mică decât în anii trecuţi, românii care sunt dispuşi să-şi caute un job în străinătate au de unde alege. Potrivit site-urilor de recrutare, în prezent sunt disponibile în jur de 20.000 de locuri de muncă în ţări din Europa, America sau Orientul Mijlociu. În ţară, din păcate, angajatorii pun la bătaie mai puţin de 10.000 de posturi, majoritatea pentru joburi în care câştigurile depăşesc cu puţin salariul minim pe economie.

122 afișări
Imaginea articolului Top 5 domenii şi ţări în care se fac angajări imediat!

Top 5 domenii şi ţări în care se fac angajări imediat! (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Cele mai multe şanse să-şi găsească un job în străinătate le au medicii şi personalul sanitar, pentru care sunt disponibile un sfert din joburile puse la dispoziţia românilor de angajatorii din străinătate.

Astfel, potrivit portalului de recrutare Tjobs, care reuneşte oferta de locuri de muncă în străinătate atât de la agenţii de recrutare străini, cât şi de la cei români, aprope 4.300 de medici şi asistente medicale ar putea pleca de mâine să muncească în străinătate.

Citeşte mai multe despre topul ţărilor care face angajări imediat pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici