Topul celor mai mari angajatori pe judeţe: în ce oraş îşi mai pot găsi românii un loc de muncă

Bucureştiul şi judeţul Ilfov rămân principalele centre de forţă de muncă în care românii mai pot migra pentru a-şi găsi de lucru, însă companiile mari din judeţe precum Argeş, Gorj sau Dolj - ţinta investitorilor în domeniul industrial - şi-au majorat semnificativ numărul de angajaţi în ultimii ani.

54 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai mari angajatori pe judeţe: în ce oraş îşi mai pot găsi românii un loc de muncă

Topul celor mai mari angajatori pe judeţe: în ce oraş îşi mai pot găsi românii un loc de muncă (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

Clujul şi Timişoara, două din oraşele preferate de investitorii din zona IT şi outsourcing în ultimii ani, par a fi oraşele cu cele mai sigure joburi pe timp de criză, întrucât cei mai mari angajatori din aceste zone au păstrat un număr mediu de angajaţi şi nici nu au făcut prea multe disponibilizări anul trecut.


Spre exemplu, primii cinci mari angajatori din Cluj au împreună 16.000 de angajaţi, după ce anul trecut au renunţat la 1.800 de angajaţi. Comparativ, primii cinci angajatori din Bucureşti aveau anul trecut 19.000 de salariaţi, după ce au făcut peste 3.000 de concedieri faţă de 2008.

Citeşte mai multe despre cei mai mari angajatori din fiecare judeţ pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici