Topul ofertelor vândute online. După ce se dau în vânt românii

Femeile sunt la putere atunci când vine vorba despre sit-urile de reduceri. Este clar pentru toată lumea că "ele" sunt cei mai fideli cumpărători. Ce înseamnă o ofertă bună pentru un cumpărător experimentat? De exemplu, albirea dentară, epilarea definitivă, tratamente anticelulitice, dar şi vacanţele conduc în topul celor mai vântate şi vândute "deal-uri".

677 afișări
Imaginea articolului Topul ofertelor vândute online. După ce se dau în vânt românii

Topul ofertelor vândute online. După ce se dau în vânt românii (Imagine: Shutterstock)

Oficialii agregatorului de site-uri de reduceri Adulmec.ro au întocmit, la solicitarea incont.ro, un top al celor mai bune, dar şi al celor mai puţin bune oferte, care au fost promovate prin intermediul său.

1. Albire dentară cu lampă cu LED BT Cool Easy şi fluorizare cu gel la 133 RON în loc de 1200 RON la BUCHAREST DENTAL CLINIC. BONUS 25% reducere la serviciile clinicii

2. Cazare în inima naturii, la Harmonie Trei Brazi (Predeal): două nopţi pentru două persoane într-una dintre vilele din complexului, cu 280 RON in loc de 600 RON. Mic dejun inclus şi 25% discount la restaurant şi bar, ATV, paintball şi mountain bike. Voucher valabil 7 luni!

Află care sunt cele mai vândute oferte pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici