Topul primelor de Paşte

Angajaţii cu cele mai mari salarii, cei din domeniul bancar, primesc şi cele mai mari prime de Paşte. Acolo unde se acordă, bonificaţia de miel este fie în bani, fie în salam, navete de bere sau lenjerie intimă, arată "Gândul".

28 afișări
Imaginea articolului Topul primelor de Paşte

Topul primelor de Paşte (Imagine: Gândul)

"Primele se acordă în funcţie de cum a fost negociat contractul colectiv de muncă. Valoric, ele pornesc de la jumătate din salariu şi pot ajunge până la un salariu", a declarat pentru "Gândul" preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Asigurări şi Bănci, Constantin Paraschiv. El a menţionat că salariul mediu net în domeniul bancar, în care activează aproximativ 70.000 de persoane, este de 3. 200 de lei.

Citeşte mai multe despre primele de Paşti pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici