Topul ţărilor cu cei mai puţini şomeri

Pentru cei cărora le surâde ideea de a emigra avem o veste bună: în ultimele luni, nu au mai existat creşteri ale ratei şomajului în Europa. Cu toate acestea, sunt ţări care au în continuare o problemă cu numărul mare de şomeri şi altele în care, dimpotrivă, companiile fac angajări.

39 afișări
Imaginea articolului Topul ţărilor cu cei mai puţini şomeri

Topul ţărilor cu cei mai puţini şomeri (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Datele Eurostat arată clar - ar trebui să ne luăm adio de la ideea de a emigra în Spania, Italia sau Marea Britanie. Mult mai inspirat ar fi să ne mutăm în ţări precum Austria, Olanda sau Germania, unde companiile încă mai fac angajări. Sugestia este utilă mai degrabă specialiştilor pentru că aici se caută în mod deosebit medici şi ingineri automatişti şi mai puţin muncitori necalificaţi.

Citiţi mai multe despre ţările cu cei mai puţini şomeri pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici